Vândut 46 ori în ultima oră x

Windows 11 Home Licența digitală300,00 lei
75,99 lei Economiseste 224,01 lei
cu TVA

Producător: Microsoft Lansat pe: 05-10-2021 Platformă: Windows 11 Format: Licență digitală transferabilă Compatibilitate: pe 64 de biți

95 articol
qty

Citește Recenzii
  30 Articole deja vândute.

Schimbați modul în care lucrați și obțineți mai mult, mai rapid cu Windows 11 Home. Sistemul de operare familiar, dar actualizat, a primit o schimbare UX cu un design modern și elegant, care oferă acces ușor la elementele esențiale. Păstrați ferestrele organizate în grile cu Snap Layouts, creați desktop-uri personalizate pentru diferitele moduri în care vă utilizați dispozitivul cu Desktop-urile îmbunătățite și aveți la îndemână widget-urile preferate în bara de activități. Windows 11 Home este proiectat având în vedere securitatea, asigurându-vă că sunteți protejat de amenințările cibernetice moderne. De la cip la cloud, dispozitivele certificate sunt capabile să facă față provocărilor atacurilor cibernetice avansate din zilele noastre datorită noilor cerințe hardware stricte, criptărilor dovedite și celei mai bune protecție de la Microsoft împotriva malware.

Modern și curat, noul design al Windows 11 este menit să vă inspire și să facă utilizarea platformei o plăcere. Raționalizat și modernizat, noul aspect al sistemului de operare vă pune în control și vă permite să accesați aplicațiile pe care le utilizați cel mai rapid și ușor. Bucurați-vă de un flux de lucru mai intuitiv și mai frumos cu Windows 11.

► Aplicații Android integrate.

Veți putea accesa aplicațiile Android prin Amazon Store din magazinul Microsoft actualizat și de încredere. În timp ce versiunile anterioare ale sistemului de operare aveau și alte metode pentru utilizarea aplicațiilor Android pe desktop, în Windows 11 va fi incorporat, permițând o experiență mai bună pentru utilizator. Funcția de căutare va fi, de asemenea, superioară versiunilor anterioare, astfel încât să puteți găsi aplicațiile, jocurile, emisiunile și filmele preferate mai rapid și mai ușor decât oricând.

► Rămâneți conectat cu oamenii la care țineți.

Microsoft Teams este mai bun ca niciodată cu Windows 11! Începeți o întâlnire în cel mai scurt timp accesând echipe chiar din bara de activități acum centrată. Adresați-vă celor importanți pentru dvs. ori de câte ori este nevoie și trimiteți-le un mesaj rapid prin Chat. Noua experiență cu versiunea ușoară a Teams cu Windows 11 va fi disponibilă pentru oricine folosește un cont personal Microsoft.

 Cel mai bun Windows pentru Gaming.

Deblocați întregul potențial al hardware-ului sistemului dvs. cu Windows 11 datorită tehnologiei precum DirectX12 Ultimate, Direct Storage și Auto HDR. Accesați peste 100 de jocuri pentru computer de înaltă calitate cu un abonament la Xbox Game Pass pentru computer.

 Virtual Desktop Support mai bun. 

Creați desktop-uri diferite pentru serviciu, personal, școală, gaming și multe altele și comutați între ele fără probleme. Adaptați diferitele desktopuri la nevoile dvs. unice și păstrați-vă activitățile bine separate. Organizați-vă aplicațiile preferate și ferestrele pe care le aveți deschise cu Snap Layouts și Snap groups într-un mod similar cu ecranele împărțite, dar mai personalizabil și mai flexibil. Acest lucru este util în special atunci când faceți multitasking, deoarece puteți separa cu ușurință ferestrele pe care le aveți deschise pentru un proiect de cele pentru altele și puteți comuta fără efort între ele. Windows 11 vă permite, de asemenea, să conectați și să deconectați de la un monitor fără a pierde locul în care se află ferestrele. Multitasking nu a fost niciodată mai ușor.

► Mai bine cu Office 2021.
Combinația perfecta pentru Windows 11 este Office Suite 2021. Împreună cu actualizări puternice pentru aplicațiile sale, Office 2021 a primit o reîmprospătare vizuală pe măsură Windows 11. Deblocați întregul potențial al software-ului clasic de productivitate și atingeți-vă obiectivele.

 Widgeturile tale preferate, la un clicк distanță.
Personalizați-vă widgeturile preferate și accesați-le rapid și ușor direct din bara de activități. Indiferent dacă doriți să fiți la curent cu știrile de tendințe, să verificați vremea, să vedeți fotografii sau mai multe, toate acestea vor fi la doar un click distanță. Setați Widgeturi după preferințele dvs. și obțineți informațiile de care aveți nevoie atunci când doriți.

Cerințe de sistem

 Procesorul necesar:  1 gigahertz (GHz) sau mai rapid cu 2 sau mai multe nuclee și care apar pe lista procesoarelor aprobate de Microsoft. Procesorul din dispozitiv va fi un factor determinant principal pentru rulare Windows 11.
 Memorie RAM: 4 gigabaiți (GB)
 Stocare: Dispozitiv de stocare de 64 GB sau mai mult
 Ecranul necesar:  Afișaj de înaltă definiție (720p) cu diagonală mai mare de 9”, 8 biți per canal de culoare.
 Firmware de sistem: Capacitate UEFI (o versiune modernă a BIOS-ului PC- ului), Bootare sigură TPM: Trusted Platform Module (TPM) versiunea 2.0.
 Placă grafică: Compatibil cu DirectX 12 sau o versiune ulterioară cu driverul WDDM 2.0.
 Conexiune la Internet: Cont Microsoft și conectivitate la internet necesare pentru configurare pentru Windows 11 Home.
 Windows Versiune: PC-ul trebuie să ruleze Windows 10 (versiunea 2004 sau mai recentă) pentru a face upgrade prin Windows Update. Actualizările gratuite pot fi instalate prin intermediul Windows Update în Settings ➞ Update and Security.
W11HOME
95 Produse

Referinte specifice

Revizuire

16 alt produs

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii