Clicky

Vândut 3 ori în ultima oră x

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL895,00 lei
189,99 lei Economiseste 705,01 lei
cu TVA

Visual Studio 2019 Professional este un asistent inteligent pentru dezvoltarea aplicațiilor software. Programul îmbină caracteristicile versiunii populare Visual Studio 2017 cu funcții noi, utile. În felul acesta utilizatorul poate scrie cod într-un mod eficient și poate identifica eventualele erori. Pot fi folosite numeroase limbaje. Cumpărând programul Visual Studio 2019 Professional, dezvoltatorii și companiile beneficiază de un mediu integrat de dezvoltare, compatibil cu diferite platforme.

qty
Stoc epuizat

wishlist

Citește Recenzii
  35 Articole deja vândute.
  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
    Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
    Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)
    Return policy (edit with Customer reassurance module)

Informații produs "Microsoft Visual Studio 2019 Professional"

 

Visual Studio 2019 Professional este un asistent inteligent pentru dezvoltarea aplicațiilor software. Programul îmbină caracteristicile versiunii populare Visual Studio 2017 cu funcții noi, utile. În felul acesta utilizatorul poate scrie cod într-un mod eficient și poate identifica eventualele erori. Pot fi folosite numeroase limbaje. Cumpărând programul Visual Studio 2019 Professional, dezvoltatorii și companiile beneficiază de un mediu integrat de dezvoltare, compatibil cu diferite platforme.

Colaborare mai simplă și funcții KI

Versiunea actuală a programului Visual Studio permite o navigare ușoară și oferă, printre altele, asistență pentru dezvoltatorii cu deficiențe de vedere. De asemenea, versiunea beneficiază de refactorizări mai bune decât versiunile anterioare ale software-ului. În cadrul dezvoltării consecvente a programului au fost revizuite suplimentar modulele de încărcare și construire a soluțiilor. Și funcția de rezolvare a bugurilor, o unealtă importantă pentru programarea eficientă, oferă acum mai multe posibilități. Cu Live Share, munca în echipă în timp real devine și mai simplă și mai productivă: funcțiile de până acum pentru lucrul în echipă la codul de programare au fost extinse și îmbunătățite. Pentru ca echipele de dezvoltatori individuali să devină mai productive, Visual Studio 2019 Professional include funcția IntelliCode. Inteligența artificială susține munca dezvoltatorului. Aceasta face propuneri, de exemplu, pentru îmbunătățirea calității codului. Pentru ca utilizatorul să poată utiliza pentru fiecare proiect limbajul adecvat, mediul de dezvoltare este compatibil în continuare atât cu limbaje mai vechi, precum C sau C++, cât și cu limbaje mai noi, precum C#.

Dezvoltare pentru diferite platforme

Cumpărarea programului Visual Studio 2019 Professional permite dezvoltarea de soluții pentru diferite platforme. Software-ul pune la dispoziție medii convingătoare pentru diverse cerințe de aplicații. În felul acesta, pot fi dezvoltate simplu soluții mobile, atât individual, cât și în echipă. IDE Visual Studio oferă mai multe unelte pentru îmbunătățirea codului pentru aplicații. Pot fi dezvoltate fără restricții aplicații native pentru iOS, Android și Windows. Codurile și soluțiile de rezolvare a bugurilor pot fi partajate la nivelul echipei. Aplicațiile programate pentru PC-uri, dispozitive mobile sau web pot fi dezvoltate pe baza unor aplicații deja existente. Visual Studio permite fără probleme integrarea codului deja scris.

Unelte profesionale de dezvoltare pentru companii mici și mijlocii

Firmele care decid cumpărarea programului Visual Studio 2019 Professional facilitează, printre altele, munca în echipă, deosebit de productivă. Cu funcțiile performante ale mediului de dezvoltare, angajații pot afișa numeroase informații direct în cadrul codului. Modificările efectuate devin astfel evidente și sunt afișate structurate în funcție de persoane. Și referințele codurilor și testele absolvite pot fi găsite rapid. Visual Studio oferă și alte funcții utile, de exemplu, unelte de planificare pentru proiecte Agile și diagrame ilustrative. Cumpărând o licență Visual Studio, beneficiați bineînțeles de acces la viitoarele actualizări și rezolvări de buguri, astfel încât este vorba despre un software în care merită investit pe termen lung.

Cumpărați Visual Studio 2019 Professional

Micile companii și persoanele independente profită intens de pe urma unui instrument de programare, precum Visual Studio. La Lizengo software-ul poate fi descărcat foarte ușor. Sunt valabile toate avantajele pe care le au licențele originale. Astfel sunt oferite servicii complexe de asistență. Încă dinainte de achiziție, echipa Lizengo poate fi contactată pentru asistență suplimentară, de exemplu, în cazul incertitudinilor referitoare la alegerea software-ului. După descărcarea programului și introducerea cheii de licență furnizate împreună cu programul, angajații competenți Lizengo vă oferă, dacă este cazul, asistență în cadrul procesului de instalare a programului Visual Studio 2019 Professional.

Sisteme de operare:

Windows 10, versiunea 1507 sau superioară
Windows Server 2016
Windows 8.1 cu actualizarea 2919355
Windows Server 2012 R2 cu actualizarea 2919355
Windows 7 SP1 cu cele mai noi actualizări

Procesor:

1,8 GHz sau superior

Memorie de lucru:

minim 2 GB RAM

Spațiu de stocare pe hard disk:

în funcție de funcțiile instalate, până la 130 GB

Placă video:

rezoluție de minim 1280 x 720, recomandat 1366 x 768

Referinte specifice

Revizuire

16 alt produs

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii