Vândut 9 ori în ultima oră x

Microsoft Office 2019 Home and Student, Retail DvD BOX760,00 lei
340,00 lei Economiseste 420,00 lei
cu TVA

Microsoft Office 2019 Home and Student pentru Windows, Retail,

qty
Stoc epuizat

Citește Recenzii
 • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  Security policy (edit with Customer reassurance module)
 • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
 • Return policy (edit with Customer reassurance module)
  Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

Microsoft Office 2019 Home and Student pentru Windows, Retail, Licenta Electronica


Office 2019 Home and Student: Ideal pentru utilizatorii privati
Este o licenta pentru un singur dispozitiv si contine programele Word, Excel si PowerPoint. OneNote face parte, de asemenea, din pachet si este disponibil pentru descarcare in Magazinul Windows in Windows 10. Utilizatorii pot salva datele offline, direct pe computer sau online, in cloud, cu ajutorul OneDrive sau al altor furnizori similari.

„Realizati mai multe acasa sau la scoala”: acest motto al lui Microsoft poate fi aplicat si in privinta editiei Office 2019.

Word 2019 poate crea documente bine structurate, in cel mai scurt timp. Acesta ofera o multime de functii care va vor ghida munca la un nivel complet nou. Sabloanele preexistente va vor economisi mult timp si, de asemenea, puteti realiza propriul sablon personalizat. Word 2019 include o gama larga de fonturi, forme si clipuri care vor face documentele dvs. atractive vizual. De asemenea, datorita verificarii ortografice si gramaticale la nivel avansat, puteti avea incredere chiar si atunci cand scrieti texte mai complicate si complexe.

Excel 2019 va ajuta sa gestionati diverse tipuri de date. Utilizati o gama larga de formule matematice si statistice, si economisiti timp, permitand programului sa calculeze totul pentru dvs. Formatarea, tabelele, diagramele si graficele va vor ajuta sa modelati datele intr-un mod captivant si puteti utiliza sabloane pentru a accelera procesul de creatie chiar si mai mult.

PowerPoint 2019 este unul dintre cele mai populare programe de prezentare cu tehnologie inteligenta, care va va ajuta sa creati prezentarea dorita usor si rapid. Imbogatiti-va povestea si ideile cu un design frumos, miscare cinematica, modele 3D sau pictograme.

OneNote este o aplicatie pentru efectuarea de note in format digital. Retineti ca aplicatia OneNote nu face parte din suita Office 2019 si a fost inlocuita cu OneNote pentru Windows, care este inclusa in Windows 10.

Disponibila in peste 40 de limbi


Engleza, Araba, Bulgara, Chineza (Simplificata), Chineza (Traditionala), Croata, Ceha, Daneza, Olandeza, Estona, Finlandeza, Franceza, Germana, Greaca, Ebraica, Hindi, Maghiara, Indoneziana, Italiana, Japoneza, Kazaha, Coreeana, Letona, Lituaniana, Malaeza (Latina), Norvegiana Bokmal, Poloneza, Portugheza (Brazilia), Portugheza (Portugalia), Romana, Rusa, Sarba (Latina, Serbia), Slovaca, Slovene, Spaniola, Suedeza, Thailandeza, Turca, Ucraineana, Vietnameza

Cerinte minime pentru Office 2019 Home and Student

 • Sistem de operare: Windows 10
 • Procesor: Dual-core 1,6 GHz
 • Memorie: minimum 2 GB RAM
 • Hard disk: spatiu de stocare disponibil de minimum 3 GB
 • Ecran: rezolutia de minimum 1024 x 768 pixeli
 • Placa grafica: compatibila cu DirectX 10 necesara pentru interfata accelerata GPU
 • Browser: versiunile actuale de Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge sau Safari
 • Versiune .NET: minimum versiunea .NET 3.5
ADB0001

Referinte specifice

Revizuire

16 alt produs

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii