Clicky

Vândut 48 ori în ultima oră x

Movavi Video Suite 2020 (PC) - Steam Key - GLOBAL259,99 lei
cu TVA

Movavi Video Suite 2020 are tot ce aveți nevoie pentru editarea video într-un singur program. Transformați videoclipurile dvs. de joc în clipuri captivante Let’s Play. Convertiți videoclipuri în orice format, înregistrați utilizarea programului, vizionați filme și seriale TV, transferați date pe discuri optice și multe altele.

10 articol
qty

wishlist

Citește Recenzii
 • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  Security policy (edit with Customer reassurance module)
 • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
 • Return policy (edit with Customer reassurance module)
  Return policy (edit with Customer reassurance module)

Repere

Design nou: navigați prin program și creați videoclipurile cu ușurință

Căutare subtitrări online: căutați subtitrări de filme și seriale TV chiar din program

Schimbați fontul, culoarea și dimensiunea subtitrării

Faceți din editarea video hangoutul dvs. preferat

Folosiți-vă creativitatea pentru a crea cel mai captivant vlog vreodată - cu acest software aveți tot ce aveți nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple. Utilizați coșul media pentru a stoca fotografii, videoclipuri și muzică. Examinați fișierele înainte de a le adăuga la proiect și ștergeți-le pe cele de care nu aveți nevoie. Adăugați imagini, videoclipuri și muzică pe o cronologie convenabilă pe mai multe piste și nu vă faceți griji cu privire la fișierele supradimensionate - programul funcționează perfect chiar și cu Full HD și 4K. Tăiați, rotiți și îmbunătățiți clipurile, utilizați efecte speciale precum Chroma Key, panoramare și zoom și animație de obiecte, adăugați autocolante și titluri. Creați propria dvs. prezentare animată cu ajutorul presetărilor gata făcute sau utilizați fundaluri, titluri, autocolante și chiar muzică din program.

Conversia fișierelor în cel mai scurt timp

Convertiți fișiere pentru telefoane mobile, tablete, laptopuri și televizoare. Acum puteți încărca subtitrări din program: căutați numele filmului sau al seriei. Comprimați filmele HD și Full HD, astfel încât să puteți economisi spațiu pe hard disk sau să le încărcați pe YouTube, Vimeo sau alte site-uri. Înainte de a converti un videoclip, puteți îmbunătăți fișierele audio și video utilizând editorul încorporat. Comprimă fișiere mari pentru a economisi spațiu pe disc și pregătește-le pentru partajarea online pe YouTube, Vimeo și alte site-uri de găzduire video. Modul SuperSpeed ​​garantează conversia în cel mai scurt timp. De asemenea, puteți profita de alte tipuri de accelerare hardware: Intel HD Graphics, AMD, NVIDIA NVENC și CUDA.

Înregistrați streaming live la cea mai înaltă calitate

Capturați orice activitate de pe desktop: streaming live, apeluri Skype sau utilizarea programului. Înregistrați comentarii cu microfonul sau capturați-le pe camera web. Modul Scheduler vă ajută să înregistrați seriale TV, seminarii web sau jocuri de fotbal - creați mai multe sarcini de înregistrare și programul va înregistra ecranul ori de câte ori aveți nevoie. Puteți trimite computerul în repaus sau îl puteți opri după înregistrare.

Mai multe unelte

Partajați cu ușurință videoclipuri capturate sau editate prin YouTube sau Google Drive

Automatizați realizarea de videoclipuri cu asistentul Montage: pur și simplu adăugați clipurile și bucurați-vă de rezultat

Înregistrați ecran complet, o parte a ecranului sau o singură fereastră

Convertiți videoclipuri pentru iPhone 11, Samsung S10e, Huawei Mate 20 și alte smartphone-uri noi

Utilizați previzualizarea cadru cu cadru pentru a vă examina fișierele de proiect

Cerințe minime

 • ProcessorIntel®, AMD®, or compatible dual-core processor, 1.5 GHz
 • GraphicsNVIDIA® GeForce® series 8, Intel® HD Graphics 2000, AMD Radeon™ R600 or higher graphics card with up-to-date drivers
 • Memory2 GB RAM
 • Disk space2 GB available space
 • SystemMicrosoft® Windows® 7/8/10 with up-to-date patches and service packs installed
GM00001111
10 Produse

Referinte specifice

Revizuire

16 alt produs

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii