Clicky

Activarea TPM 2.0 pe PC

Acest articol este destinat utilizatorilor care nu pot face upgrade la Windows 11, deoarece PC-ul lor nu este activat în prezent cu TPM 2.0 sau PC-ul lor poate rula TPM 2.0, dar nu este configurat să facă acest lucru. Dacă nu sunteți familiarizat cu acest nivel de detalii tehnice, vă recomandăm să consultați informațiile de asistență ale producătorului PC-ului pentru mai multe instrucțiuni specifice dispozitivului dvs.

Majoritatea PC-urilor care au fost expediate în ultimii 5 ani pot rula modulul de platformă de încredere versiunea 2.0 (TPM 2.0). TPM 2.0 este necesar pentru a Windows 11, ca bloc component important pentru caracteristicile legate de securitate. TPM 2.0 este utilizat în Windows 11 pentru mai multe caracteristici, inclusiv Windows Hello pentru protecția identității și BitLocker pentru protecția datelor.

În unele cazuri, PC-urile capabile să ruleze TPM 2.0 nu sunt configurate să facă acest lucru. Dacă vă gândiți să faceți upgrade la Windows 11, asigurați-vă că TPM 2.0 este activat pe dispozitivul dvs. Majoritatea blocurilor de pc de vânzare cu amănuntul utilizate de persoanele care își construiesc propriul PC, de exemplu, livrați cu TPM dezactivat în mod implicit, chiar dacă este disponibil aproape megawați disponibili pentru a fi activați.

Opțiunea 1: Utilizați aplicația Securitate Windows aplicații

 1. Rulați Setări Actualizare & securitate > Securitate Windows > securitate dispozitiv

  1. Dacă nu vedeți o secțiune cu procesor de securitate pe acest ecran, este posibil ca PC-ul să aibă un TPM dezactivat. Consultați Activarea TPM pentru mai multe informații sau consultați informațiile de asistență ale producătorului PC-ului pentru instrucțiuni. pentru a activa TPM. Dacă puteți activa un TPM, terminați pasul următor pentru a verifica dacă este TPM 2.0.

  2. Dacă vedeți o opțiune pentru Detalii procesor de securitate sub Procesor de securitate ,selectați-o și verificați dacă versiunea specificație este 2.0. Dacă este mai mic decât 2,0, dispozitivul dvs. Windows 11.

Opțiunea 2: Utilizați Consola de gestionare Microsoft

 1. Apăsați [Windows ]R sau selectați StartRulare.

 2. Tastați "tpm.msc" (nu utilizați ghilimele) și alegeți OK.

  1. Dacă vedeți un mesaj care spune că "Nu se poate găsi un TPM compatibil", PC-ul poate avea un TPM dezactivat. Consultați Cum să activați TPM pentru mai multe informații sau consultați informațiile de asistență ale producătorului PC-ului pentru instrucțiuni pentru a activa TPM. Dacă puteți activa TPM, terminați pasul următor pentru a verifica dacă este TPM 2.0.

  2. Dacă vedeți un mesaj care confirmă faptul că TPM este gata de utilizare, verificați versiunea specificației sub Informații despre producătorul TPM pentru a verifica dacă este 2.0. Dacă este mai mic decât 2,0, dispozitivul dvs. nu satisface cerința Windows 11.

Cum se activează TPM

Dacă trebuie să activați TPM, aceste setări sunt gestionate prin FIRMWARE -ul UEFI (firmware PC) și variază în funcție de dispozitiv. Puteți accesa aceste setări alegând: alegeți: Setări Actualizare & Recuperare > securitate > Repornire acum.

Din ecranul următor, alegeți Depanareopțiuni complexe> firmware UEFI Setărirepornire pentru a efectua modificările. Aceste setări sunt incluse uneori într-un sub menu din UEFI ETICHETE ADVANCED,Securitysau Trusted Computing. Opțiunea de a activa TPM poate fi etichetată cu Dispozitiv de securitate,Asistență pentru dispozitive de securitate,Stare TPM,Comutator FTPM AMD,AMD PSP fTPM,Intel PTTsau Tehnologie de încredere a platformei  Intel.

Related products

Microsoft Windows 11 Pro...
-340,00 lei
 • La reducere!
 • -340,00 lei

Microsoft Windows 11 Pro RETAIL - licenta electronica

Caracteristici:

 • valabilitate permanentă

 • transferabilă

 • garanție 12 luni + factură

 • livrare electronică împreună cu instrucțiunile de instalare/activare pe email

 • rulează doar pe sisteme cu procesor pe 64 de biți

 • Disponibil în toate limbile
 • Descărcare de pe site-ul Microsoft

Durata de livrare: în 30 minute de la confirmarea plății, în format electronic, pe adresa de e-mail (zilnic în intervalul orar 10-18)

110,00 leiPret de baza 450,00 lei
Rapid

comentarii (0)

Nu există comentarii în acest moment