Clicky

Condiții de garanție „Garanție 100 % banii înapoi”
Garanția este limitată la 2 ani de la data facturii. De la aceasta sunt exceptate produsele cu durată de valabilitate limitată. În cazul unor astfel de produse, garanția este limitată la durata de valabilitate a produsului. Pe baza unei dovezi potrivit căreia produsul a fost achiziționat de la lizengo și a unei confirmări scrise că produsul nu va fi utilizat în continuare și că nu a fost transmis unor terți, prețul plătit va fi rambursat în proporție de 100 %, fără indicarea motivelor. Rambursarea este efectuată în termen de 14 zile de la primirea de către lizengo a dovezii și a confirmării.

Mai jos veți găsi toate informațiile despre transport și modalitățile de plată:

Prețuri
Prețurile expuse în magazin conțin TVA.

Livrare
Livrările de produse se efectuează doar pentru adrese de pe teritoriul UE. Livrarea se face în mod exclusiv digital. În acest sens livrarea este gratuită în oricare dintre tările specificate de noi.

Modalități de plată
Vă punem la dispoziție diferite modalități de plată precum Transfer Bancar, Card de credit, Card de debit și PayPal. În cazul unei plăți cu cardul, contul dumneavoastră v-a fi debitat doar în momentul în care produsele v-au fost livrate.

Transfer Bancar
În cazul plății în avans este necesar să prezentați băncii dvs., în decurs de șapte zile calendaristice, valoarea facturii pentru produsele comandate. Coordonatele contului bancar pot fi consultate imediat după comandă în factura dvs. proformă și aici: