Clicky

Vândut 21 ori în ultima oră x

Joc Minecraft Windows 10 Edition PC CD-Key Global169,00 lei
cu TVA

Jocul este axat pe creativitate și construcție, permițând jucătorilor să construiască, folosind o multitudine de cuburi , într-o lume tridimensională.

6 articol
qty

wishlist

Citește Recenzii
  29 Articole deja vândute.
  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
    Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
    Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)
    Return policy (edit with Customer reassurance module)

Minecraft este un joc video independent de tipul sandbox scris în Java, dezvoltat inițial de către creatorul Markus Alexej Persson (redenumit si Notch / Krusher) și ulterior de către compania suedeză Mojang.

Jocul este axat pe creativitate și construcție, permițând jucătorilor să construiască, folosind o multitudine de cuburi , într-o lume tridimensională. Printre celelalte activități din cadrul jocului se numără explorarea, adunarea resurselor, meșteșugul și construirea uneltelor, dar și lupta. Jocul dispune de unele moduri, printre care se numără Survival, Creative, Adventure și Spectator. În primul mod, jucătorii trebuie să obțină resursele de unii singuri, folosind resursele ca să avanseze progresiv, în timp ce în modul Creativ jucătorii au posibilitatea să se folosească de creativitatea lor prin intermediul unor resurse nelimitate. Modul Adventure, de dificultate ridicată, pune la dispoziție unele lumi create de alți jucători. Denumirea provine din limba engleză, unde mine înseamnă „mină” iar craft „meșteșug, meserie” sau „lucru de mână”.

Versiunea alfa a jocului a fost lansată pentru PC în data de 17 mai 2009, și, după o serie de actualizări, versiunea întreagă a fost lansată în 18 noiembrie 2011. Versiunea pentru Android a fost lansată o lună mai devreme în 7 octombrie, iar versiunea iOS a fost lansată în 17 noiembrie 2011. Versiunile pentru console de jocuri au fost lansate astfel: Xbox 360 în 9 mai 2012, PlayStation 3 în 17 decembrie 2013, PlayStation 4 în 4 septembrie 2014 și PlayStation Vita în 14 octombrie 2014. Versiunea pentru Windows Phone a fost lansată în 10 decembrie 2014. Versiunea de Xbox One a fost lansata în 18 decembrie. Versiunea de PlayStation 4 a fost lansata în 20 decembrie [24] Toate versiunile jocului sunt permanent în dezvoltare și primesc actualizări periodice.

MINCRAFT
6 Produse

Referinte specifice

Revizuire

4 alt produs

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii