Vândut 23 ori în ultima oră x

Microsoft Office Home and Business 2019 Engleza pentru Mac980,00 lei
480,00 lei Economiseste 500,00 lei
cu TVA

Cerinte sistem:

Rezolutia ecranului: 1280×768 sau mai mare

Sistem de operare:  macOS 10.12 sau o versiune ulterioară

Grafică: procesor grafic DirectX 9 cu driver WDDM 2.0

Spatiu pe hard disk: 4 GB (pentru Windows); 10 GB (pentru Mac)

Procesor: dual-core 1,6 GHz

qty
Stoc epuizat

Citește Recenzii
  27 Articole deja vândute.

Office 2019 Home and Business

Noul MS Office are un aspect modern, intuitiv, noi instrumente de scris, tipuri de date, instrumente de traducere si editare, grafică de miscare si multe alte caracteristici care vă vor permite să vă modelati documentele, foile de calcul si prezentările asa cum doriti, într-un timp mai scurt decât înainte. Șabloanele si instrumentele automate ale Word, graficele noi din Excel, utilizarea la distantă a aplicatiei Powerpoint sau functia Focused Inbox a Outlook vor îmbunătăti în mod semnificativ munca dvs. atât acasă, cât si la birou.

Important: Acest produs este compatibil numai pe Windows 10 si Windows Server 2019.

Word 2019 oferă o gamă largă de noi caracteristici, sabloane si unelte pentru a crea documente bine structurate. Tehnologia îmbunătătită pentru a detecta erorile de ortografie si gramatică si instrumentul Microsoft Translator vor oferi un suport excelent pentru scrisul dvs., astfel încât documentele să aibă întotdeauna un aspect îngrijit, indiferent de limba în care scrieti. Puteti, de asemenea, crea si edita ecuatii complicate de matematică, cu noua caracteristică de sintaxă matematică LaTeX si să le încorporati perfect în documentele dvs.!

Excel 2019 vă ajută să gestionati cu usurintă diferite tipuri si cantităti de date. Creati foi de calcul din sabloane si utilizati aplicatia pentru a vă transforma datele în documente captivante. Excel 2019 include noi caracteristici atractive cum ar fi: o hartă a diagramei pentru a compara valori si a afisa categorii în diferite regiuni geografice, grafică vectorială scalabilă, diagrame pentru a arăta valori pe mai multe etape ale unui proces, ecuatii de tip Ink pentru includerea unor ecuatii matematice complexe si chiar mai mult!

Utilizati PowerPoint 2019 pentru a vă prezenta fotografiile, ideile de afaceri, planurile sau rapoartele într-o manieră profesională si foarte atractivă. Creati-vă povestea si ideile cu design frumos, animatii bogate, PowerPoint Morph, miscare cinematografică sau modele 3D si pictograme care vă vor impresiona atât prietenii, cât si partenerii de afaceri. În plus, noua caracteristică PowerPoint Zoom introduce o povestire non-liniară - acum puteti crea diapozitive interactive sumare care vor oferi prezentărilor un aspect proaspăt si modern!

Outlook 2019 este cel mai bun instrument de gestionare si urmărire pentru e-mailuri, contacte, sarcini si calendare personale si de grup. Oferă atât caracteristici traditionale, complexe, cât si caracteristici noi, care vă vor face munca mai eficientă. Una dintre noutăti este  functia Focused Inbox, care separă căsuta postală în fila Focused, care include cele mai importante e-mailuri si fila Altele, unde puteti accesa cu usurintă mesajele care nu sunt foarte importante. De asemenea, puteti să vizualizati răspunsurile celorlati la o solicitare de întâlnire, să utilizati comenzi "@" pentru a eticheta persoane în e-mailuri sau să alegeti un timp care să potrivit pentru toată lumea si să programati întâlniri în functie de fusurile orare.

ADB0003

Referinte specifice

Revizuire

12 alt produs

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii