Vândut 32 ori în ultima oră x

Microsoft Windows 11 Pro RETAIL - licenta electronica450,00 lei
110,00 lei Economiseste 340,00 lei
cu TVA

Caracteristici:

  • valabilitate permanentă

  • transferabilă

  • garanție 12 luni + factură

  • livrare electronică împreună cu instrucțiunile de instalare/activare pe email

  • rulează doar pe sisteme cu procesor pe 64 de biți

  • Disponibil în toate limbile
  • Descărcare de pe site-ul Microsoft

Durata de livrare: în 30 minute de la confirmarea plății, în format electronic, pe adresa de e-mail (zilnic în intervalul orar 10-18)

69 articol
qty

Citește Recenzii
  122 Articole deja vândute.

DESCRIERE

Ce primesti după ce faci comanda


Acest produs poate fi utilizat de persoane fizice si persoane juridice si pentru revanzare

Garantie 12 luni
Activarea se poate face oricand
Factura fiscala
Licentă de tip Retail livrata prin e-mail cu instructiuni de instalare
Valabilitate: Nelimitată, fără termen de expirare
Tipul licentei: Certificat electronic

VERIFICARE COMPATIBILITATE DISPOZITIV PENTRU WINDOWS 11 https://www.microsoft.com/ro-ro/windows/windows-11

Informatii despre produs

Windows 11 Pro este sistemul de operare cel mai nou oferit de Microsoft, care este dezvoltat special atât pentru utilizatorii profesionisti, cât si pentru companii. Microsoft Windows 11 Pro poate fi rulat, pe lângă PC-urile si laptop-urile clasice, pe mai multe dispozitive cum ar fi tablete, smartphone-uri, Xbox One, etc. Astfel Microsoft Windows 11 Pro vă oferă, împreună cu serviciile sale, suportul optim pe toate platformele compatibile, necesare profesionistilor.

‍Caracteristici noi în sistemul de operare Windows 11 Pro‍

Sistemul de operare Windows 11 Professional oferă utilizatorilor săi diferite functii business precum Domain Join, Group Policy Management, BitLocker, Enterprise Mode pentru Internet Explorer EMIE, Remote Desktop, Assigned Access 8.1 si Hyper-V Client. În afara acestor functii profesionale, sistemul de operare Windows 11 Pro contine si proprietăti sau programe universal precum: Cortana reprezintă un asistent virtual inteligent care se va dovedi a fi un ajutor valoros în activitătile periodice sau zilnice si care va fi o plăcere să îl descoperiti. Microsoft Edge este noul motor de căutare pentru internet care înlocuieste vechiul Internet Explorer. Recunoastere facială si acces biometric este folosit pentru scanarea amprentei degetului sau a recunoasterii fetei, dacă infrastructura necesara este disponibila. Continuum reprezintă modul dedicat pentru tablete si dispozitivele touch.

Functii actualizate în cadrul sistemului de operare Windows 11 Pro

La fel ca si în editia Home, acest sistem de operare Microsoft Windows 11 Pro a beneficiat de un meniu Start actualizat. Acum oferă, în afară de meniul Start clasic si o parte cu ferestre care poate fi personalizată în functie de preferinte. Desktop-ul are si el functii noi care permit plasarea mai multor desktop-uri virtuale pentru diferite aplicatii. Inclus în acest sistem de operare Microsoft Windows 11 Pro este si accesul la magazinul Windows Business Store.

Disponibilă în peste 100 de limbi

Afrikaans, Albanez, Amharic, Arab, Armean, Assamese, Azerbaidjan (Latină), Bangla (Bangladesh), Bangla (India), Basca, Belarus, Bosniacă (Latină), Bulgară, Catalană, Kurdă Centrală (Arabă), Cherokee (Cherokee) , Chineză Simplificată, Traditională Chineză, Croată, Cehă, Daneză, Dări, Olandeză, Engleză, Estonă, Filipineză, Finlandeză, Franceză, Galiziana, Georgiana, Germană, Greacă, Gujasa, Hausa (Latină), Ebraică, Hindi, Maghiară, Islandeză, Igbo, Indonezian, Irlandez, Isixhosa, Isizulu, Italian, Japonez, Kannada, Kazah, Khmer, K'iche ', Kinyarwanda, Kiswahili, Konkani, Coreean, Kirghiz, Leton, Lituanian, Luxemburghez, Macedonean, Malaez (Malaezia, Brunei Și Singapore), Malayalam, Maltez, Maoriu, Maraton, Mongol (Chirilic), Nepali, Norvegian (Bokmal), Norvegian (Nynorsk), Odia, Persan, Polonez, Portughez (Brazil), Portughez (Portughez), Punjabi, Punjabi (Arab) , Quechua, Română, Rusă, Gaelică Scotiană, Sârbă (Chirilică, Bosnia Și Hertegovina), Sârbă (Chirilică, Serbia), S Erbian (Latină), Sesotho Să Leboa, Setswana (Africa De Sud Și Botswana), Sindhi (Arabă), Sinhala, Slovacă, Slovenă, Spaniolă, Suedeză, Tadjica (Chirilică), Tamila (India Și Sri Lanka), Tătară, Telugua, Thailandeză , Tigrinya (Etiopia), Turcă, Turcmena, Ucraineană, Urdă, Uigur, Uzbek (Latină), Valentiana, Vietnameză, Galeză, Wolofa, Yoruba.

Cerinte

Procesor:Procesor sau SoC de 1GHz sau mai rapid

Memorie: 1 GB pentru 64-Bit

Hard disk: 20 GB pentru versiunea 64-Bit

Placă grafica:DirectX 9 sau mai nou cu driver WDDM 1.0

WIN11PRO
69 Produse

Referinte specifice

Revizuire

3 alt produs

Comentarii pentru Microsoft Windows 11 Pro RETAIL - licenta electronica

5
Rata medie
Bazat pe 1 evaluări
Ai folosit acest produs?
5 stars
Bogdan
01/04/2022
Certified Buyer
Excelent
Licența a fost primită pe e-email in câteva minute de la plasare comenzii. Activarea s-a efectuat fără emoții instant, după introducerea codul care se găsește pe factura de achiziție. Personalul companiei a răspuns la telefon și foarte amabili au răspuns la intrebarile pe care le-am avut in legătura cu achiziționarea și validarea procesului. Recomand cu încredere.
A fost aceasta recenzie utila?
da
Nu
Vă mulțumim pentru votul dvs.
1 din 1 Comentariile sunt utile.