Vândut 34 ori în ultima oră x

WINDOWS 10 PRO

350,00 lei
85,99 lei Economiseste 264,01 lei
cu TVA

Windows 10 Pro este noul sistem de operare Microsoft, dezvoltat special pentru utilizatorii profesionisti si pentru companii. MS Windows 10 Pro poate fi rulat si pe tablete sau telefoane, pe langa PC-urile si laptopurile clasice. Astfel Microsoft Windows 10 Pro va ofera impreuna cu functiile sale suportul optim pe toate platformele compatibile, necesare profesionistiilor.

915 articol
qty

Citește Recenzii
  3K Articole deja vândute.
Tipul distribuției:certificat digital
Tipul licenței:Pentru 1 singur calcualtor (Nu se poate trasnfera)
Licență validă pentru:fără dată de expirare
Transferabilitate:Nu se poate transfera
Metodă de instalare:instalare din fișierul de instalare al producătorului (oferim un link pentru descărcarea fișierului)
Arhitectură:32/64 biți
Utilizare:fără restricții
Limba:licență multilingvă

Descriere

Familiar si mai bun decat oricand

Windows 10 este familiar si usor de utilizat, cu o multime de similitudini cu Windows 7, inclusiv meniul start. Acesta portneste rapid, are securitate inclusa pentru a va ajuta sa pastrati fisierele in conditii de siguranta, si este proiectat pentru a lucra cu software-ul si hardware-ul pe care il aveti deja.

Face ca web-ul sa functioneze la fel ca tine

Microsoft Edge va permite sa va deplasati rapid in navigarea pe care o faceti. Scrieti sau atasati note direct pe paginile web si impartasitile cu altii, cititi articole online gratuite fara alte distrageri, si salvati articolele preferate pentru un acces convenabil mai tarziu.

Ferestrele multiple va ajuta sa va terminati treaba cat mai rapid

Fixati pana la patru ferestre pe un singur ecran, in acelasi timp, si creati desktop-uri virtuale de fiecare data cand aveti nevoie de mai mult spatiu, sau doriti sa grupati in functie de proiect, cum ar fi aplicatii Office pentru munca si jocuri pentru acasa.

Noul magazin Windows este locul pentru lucrurile dumneavoastra favorite

Noul magazin Windows este o exprienta de shopping unificata pentru orice dispozitiv compatibil cu Windows 10. Cautati in magazin de pe PC, tableta sau telefon si descarcati usor si gratuit aplicatii, jocuri, muzica, filme si seriale TV.

Aplicatii incluse care functioneaza pe toate dispozitivele tale

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, e-mail si Calendar, Muzica, Filme. Si aplicatii care folosesc OneDrive pentru a sustine si a sincroniza  informatiile dumneavoastra cu alte dispozitive care folosesc Windows 10, astfel incat nu sunteti niciodata departe de ceea ce aveti nevoie.

915 Produse

Referinte specifice

Revizuire

4 alt produs

Comentarii pentru WINDOWS 10 PRO

5
Rata medie
Bazat pe 7 evaluări
Ai folosit acest produs?
5 stars
Razvan Mihai
12/10/2020
Foarte ok
A functionat perfect, totul a fost foarte bine de la support pana la tot. Multumesc
A fost aceasta recenzie utila?
da
Nu
Vă mulțumim pentru votul dvs.
2 din 2 Comentariile sunt utile.
5 stars
Flavius
01/21/2021
Certified Buyer
Nota 10
Produs super ok, in cazul meu am avut nevoie de asistenta si am fost super multumit de ajutorul primit. Nota 10
da
Nu
1 din 1 Comentariile sunt utile.
5 stars
Laurentiu CULCEA
02/15/2021
Certified Buyer
Licenta OK
Am cumparat o licenta digitala Win 10 PRO. Am activat-o, functioneaza. Acum mai cumpar inca o licenta de Win 10 pro si Office 2019. Am incredere in digitalsell. Nota 10 5*
da
Nu
1 din 1 Comentariile sunt utile.
5 stars
Alex
04/08/2021
Certified Buyer
Windows 10 pro
Un site de incredere ...Am comandat Windows 10 pro ..in 10 min am primit pe mail key ...recomand cu incredere
da
Nu
0 din 0 Comentariile sunt utile.
5 stars
GENOVEVA HARNAGIA
11/03/2021
Certified Buyer
licente sisteme de operare
Sunt inginer IT,am cumparat si utilizat licente de pe aceasta platforma de multi ani ( de pe vremea cand nici nu era aceasta platforma in Romania), totul este ok.
da
Nu
5 stars
Vlad
11/15/2021
Certified Buyer
Totul ok
Codul a mers. Nu am avut probleme.
da
Nu
5 stars
CryMaker
05/20/2022
Certified Buyer
De incredere
Am avut o problema cu copia de windows vechi, nu mai era valabila si imi tot aparea pe ecran sa-l activez, din aceasta cauza multe jocuri au inceput sa aiba lag sau "shutter" si tot nu stiam de la ce, solutia la aceasta problema fiind sa dezinstalez driver-ul "display adapter" si dupa sa-i dau restart la pc atunci mergea cum trebuia normal pentru cateva ore, dar ieri am vazut cand am facut acest lucru, daca ii dau restart, watermark ul (sau ce-o fii el) pe ecran cu "activate windows" dispare, am testat azi si la fel, dispare, dupa ce apare incepe iar ca jocurile sa aiba lag, etc si am decis sa-l activez, am trecut prin cateva probleme deoarece mie nu-mi mai gasea nici product key-ul, nici ceva la sursa, site sau nu stiu, nu imi amintesc clar, oricum, nu puteam sa ma folosesc de product key-ul meu vechi, asadar am vrut sa cumpar unul nou si am dat peste acest site, sincer am crezut ca poate imi iau teapa fiind online dar nu a fost cazul, mi-am primit produsul si sunt multumit. Recomand
da
Nu